Fantasy Design yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fortryder du købet, skal Fantasy Design underrettes skriftligt (e-mail), eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen som du finder nederst i handelsbetingelserne, senest 14 dage efter den dag, du modtog dine varer, og derefter har du yderligere 14 dage til at sende varen retur.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Du kan printe fortrydelsesformularen ved at klikke her. 

Ingen fortrydelsesret for Specialordrer 

Ved salg af varer, der er individuelt fremstillet eller tilpasset kunden, er der kun fortrydelsesret indtil fremstillingen eller tilpasningen begynder. Typisk vil det være varer hvorpå der broderes personlige data, og det vil fremgå af ordrebekræftelsen hvilke varer der er specialordrer.

Du skal derfor tjekke ordrebekræftelsen, og omgående give Fantasy Design besked hvis der findes fejl i ordrebekræftelsen, da der ikke er fortrydelsesret fra det øjeblik Fantasy Design har begyndt fremstillingen.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du kan vælge at aflevere varen hos Fantasy Design, på firmaadressen (efter aftale), eller sende varen retur via PostNord. Du er selv ansvarlig for at arrangere og betale returfragten, og det er også dig som afsender, der er ansvarlig for at varen når helskindet tilbage til Fantasy Design.
 
Alle varer der afsendes fra Fantasy Design, og som har fortrydelsesret, dvs. varen ikke er specialordre, er plomberet, således at varen kan prøves på, men ikke kan anvendes til egentlig brug.
 
Når varen kommer retur forventer vi at den er som ny, dvs. i væsentlig samme stand som da vi afsendte den, samt at plomberne ikke er brudt. Er den ikke det, eller plomberne er brudt, hæfter du selv for værdiforringelsen - vi vurderer hvilken nedsat pris varen efter al sandsynlighed kan gensælges for, og det er dette beløb du vil få refunderet. Generelt er det i orden, at du undersøger varen på samme måde som du ville gøre det i en fysisk butik, herunder f.eks. prøve om tøjet passer. Men hvis varen har været i brug mere end dette, vil vi ikke kunne sælge den igen, da vi ikke sælger brugte varer - varen har derfor ingen værdi for Fantasy Design længere, og du vil derfor ikke få penge retur.

Varen sendes til

Du kan vælge at aflevere varen hos Fantasy Design, på firmaadressen (efter aftale), eller sende varen retur via PostNord til:

Fantasy Design
v/Anette og Per Rose
Gjelstensåsen 59
3650 Ølstykke


Du er selv ansvarlig for at arrangere og betale returfragten, og det også dig som afsender der er ansvarlig for at varen når helskindet tilbage til Fantasy Design. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, , (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked, om at du vil fortryde aftalen.Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen.