Handelsbetingelser:

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Fantasy Design.

Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Fantasy Design. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Fantasy Designs side, er denne af vejledende art.

Den fremsendte ordrebekræftelse er på dansk.

Det er ikke muligt at kalde kontrakten (ordrebekræftelsen) efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr E-mail, så send en E-mail til kundeservice@fantasy-design.dk.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Fantasy Design anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med PostNord, med mindre andet er aftalt specifikt.

Forsendelsesomkostninger

Forsendelsesomkostninger er nedenstående for pakkepost som sendes med PostNord.

PAKKER DANMARK:

Højst 0,5kg kr. 40,-
Højst 1kg kr. 43,-
Højst 2kg kr. 45,-
Højst 5kg kr. 48,-
Over 5kg kr. 60,-

Ovenstående er UDEN OMDELING - tillæg for Omdeling kr. 17,-.

Alle priserne er inklusive 25% moms.

Bemærk, Flexlevering, dvs. ønske om at pakken stilles et bestemt sted, er en aftale mellem dig og PostNord. Vi gør opmærksom på, at dette sker på egen risiko.

Vi leverer til Danmark, Sverige og Grønland.

Leveringstid

Vores leverings tid er for lagervarer 2-3 dage, og for varer der skal broderes på normalt 3-5 dage. Normalt er det således at varer bestilt fra onsdag i en uge, afsendes for lagervarer senest mandag/tirsdag ugen efter bestillingen, og for varer der skal broderes på senest onsdag/torsdag ugen efter bestillingen.

Varer bestilt inden tirsdag i en uge, med leveringstid til weekenden, vil blive forsøgt leveret i samme uge. Varer der skal broderes på med brugsdato til weekenden prioriteres højere end varer med en senere brugsdato.


Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt hos Fantasy Design overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:

- VISA/Dankort
- VISA/Elektron
- MasterCard

- MobilePay

Ved betaling med VISA, MasterCard og Visa Elektron reserveres købsbeløbet på din konto, indtil betaling sker.

Vi tager ikke kortgebyr.

Ved betaling trækkes beløbet ved lagervarer når varen afsendes, ved specialordrer (fremgår af ordrebekræftelsen) f.eks. varer med navn eller lignende, trækkes beløbet når produktion påbegyndes.

VISA/Kreditkort oplysninger forefindes ikke på Fantasy Designs WEB-site, ligesom Fantasy Design IKKE har adgang til disse oplysninger. Alt vedrørende Dankort/Kreditkort håndteres af SWIIPE's betalingssystemer, der har indgået samarbejdsaftale med E-mærket for at sikre dig ved kortbetaling.

Alle priser hos Fantasy Design - på web-adressen http://www.fantasy-design.dk - er inkl. moms.

Reklamation

Købelovens internetregler gælder for varekøb.

Når du handler hos Fantasy Design som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage, eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Fantasy Design, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Ved eventuel reklamation kan varen enten afleveres på Fantasy Designs adresse, eller returneres via PostNord. Fantasy Design vil e-maile en PostNord returneringslabel, der kan printes ud og klæbes på pakken. Ved berettiget reklamation betaler Fantasy Design kundens rimelige fragtomkostninger.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk at få en kvittering for afsendelse, så du har dokumentation for dette.

Hvis evt. kommunikation ikke helt har klarlagt problemet, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Fortrydelsesret

Fantasy Design yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fortryder du købet, skal Fantasy Design underrettes skriftligt (e-mail), eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen som du finder nederst i handelsbetingelserne, senest 14 dage efter den dag, du modtog dine varer, og derefter har du yderligere 14 dage til at sende varen retur.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Du kan printe fortrydelsesformularen ved at klikke her

Fortrydelsesret for specialordrer

Ved salg af varer, der er individuelt fremstillet eller tilpasset kunden, er der kun fortrydelsesret indtil fremstillingen eller tilpasningen begynder. Typisk vil det være varer hvorpå der broderes personlige data, og det vil fremgå af ordrebekræftelsen hvilke varer der er specialordrer.

Du skal derfor tjekke ordrebekræftelsen, og omgående give Fantasy Design besked hvis der findes fejl i ordrebekræftelsen, da der ikke er fortrydelsesret fra det øjeblik Fantasy Design har begyndt fremstillingen.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du kan vælge at aflevere varen hos Fantasy Design, på firmaadressen (efter aftale), eller sende varen retur via PostNord. Du er selv ansvarlig for at arrangere og betale returfragten, og det er også dig som afsender, der er ansvarlig for at varen når helskindet tilbage til Fantasy Design.

Alle varer der afsendes fra Fantasy Design, og som har fortrydelsesret, dvs. varen ikke er specialordre, er plomberet, således at varen kan prøves på, men ikke kan anvendes til egentlig brug.

Når varen kommer retur forventer vi at den er som ny, dvs. i væsentlig samme stand som da vi afsendte den, samt at plomberne ikke er brudt. Er den ikke det, eller plomberne er brudt, hæfter du selv for værdiforringelsen - vi vurderer hvilken nedsat pris varen efter al sandsynlighed kan gensælges for, og det er dette beløb du vil få refunderet.

Generelt er det i orden, at du undersøger varen på samme måde som du ville gøre det i en fysisk butik, herunder f.eks. prøve om tøjet passer. Men hvis varen har været i brug mere end dette, vil vi ikke kunne sælge den igen, da vi ikke sælger brugte varer - varen har derfor ingen værdi for Fantasy Design længere, og du vil derfor ikke få penge retur.

Varen sendes til

Du kan vælge at aflevere varen hos Fantasy Design, på firmaadressen (efter aftale), eller sende varen retur via PostNord til:

Fantasy Design
v/Anette og Per Rose
Gjelstensåsen 59
3650 Ølstykke


Du er selv ansvarlig for at arrangere og betale returfragten, og det også dig som afsender der er ansvarlig for at varen når helskindet tilbage til Fantasy Design. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Tilbagebetaling af købsbeløbet.

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked, om at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen indtil vi har modtaget varen.

Markedsføring via E-mail

Fantasy Design overholder loven vedrørende E-markedsføring.

Persondatapolitik

I forbindelse med bestilling af varer til forsendelse, skal du opgive følgende personlige oplysninger:

Dit navn
Din adresse
Dit telefonnummer
Din E-mail adresse

Personoplysningerne registreres i Fantasy Designs regnskabssystem opbevares i max 5 år fra sidste indkøb, hvorefter oplysningerne slettes.

Fantasy Design foretager registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via Fantasy Designs WEB-shop, sker det altid ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Registeroplysninger

Som kunde hos Fantasy Design har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du jf. Persondataloven.

Dataansvarlig hos Fantasy Design er Per Rose som kan kontaktes via e-mail: kundeservice@fantasy-design.dk.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Anette Rose via e-mail: kundeservice@fantasy-design.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: ec.europa.eu/odr


Firmaets adresse

Fantasy Design

v/Anette og Per Rose
Gjelstensåsen 59
3650 Ølstykke

Tlf: 5334 2565

CVR nr. 27442064

Fantasy Design blev startet i januar 2000.

Bank: Jyske Bank, konto 5036-1006039