hvem-er-viFantasy Design er etableret i 2000 og drives som en Internetbutik med beliggenhed i Østykke i Nordsjælland. Fantasy Design har ingen fysisk butik eller showroom.
 
 
 
   

En udførlig beskrivelse af dine rettigheder som kunde kan findes på e-Mærkets hjemmeside. 

Fantasy Design er for DIN sikkerhed SSL-Certificeret, hvilket betyder at al kommunikation på web-stedet er krypteret. Dette betyder at andre ikke kan opsnappe denne kommunikation og udnytte den til andre formål end tiltænkt.

Vi er On-line leverandører af dåbstøj, hvor vi tilbyder et spændende og bredt udvalg, herunder dåbskjoler, dåbsdragter, jakkesæt til baby og småbørn samt tilbehør hertil.

Hvis du ønsker det, broderer vi for bare kr. 30,- ekstra, fulde navn og dåbsdato på næsten alt vores dåbstøj. Hvis du ikke ønsker navn og dåbsdato, undlader vi selvfølgelig at brodere det.

Vi anvender SWF kvalitets industribroderimaskiner, bl.a. til brodering af navn og dåbsdato på din familie dåbskjole. Når vi modtager din kjole, undersøger vi den grundigt, og vurderer hvordan resultatet kan blive perfekt. Skulle dåbskjolen være af en sådan beskaffenhed, at den ikke kan tåle maskinbroderi, giver vi dig besked, og broderer ikke på dåbskjolen. Dåbskjoler til navnebroderi kan indleveres på adressen efter forudgående aftale.
 
Hos os kan du trygt handle når du har tid og lyst. Vi har de fleste af vores varer på lager og kan derfor levere hurtigt.
 
Vi glæder os til at handle med dig.
 
Firmaoplysninger:
 
Fantasy Design
 
Gjelstensåsen 59
3650 Ølstykke
Tlf. 5334 2565
 
E-mail: kundeservice@fantasy-design.dk
CVR nr. 2744 2064
Selskabsform: Personligt ejet
Virksomhedsejere: Anette og Per Rose
 
Bankoplysninger:
 
Jyske Bank, Østergade 15, 3600 Frederikssund
Konto: Regnr. 5036 Kontonr. 1006039
 
Egne varemærker:
 
Fantasy Design®
Cute Kids®
Sleepy Me®